Luxury Italian Art

Onze samenwerking met Affreschi & Affreschi maakt het mogelijk om op maat gemaakte wanddecoraties aan te bieden gemaakt van de beste natuurlijke materialen als kalk en quartz. Het resultaat is de look en feel van een echte muur. Iedere mural is uniek en op maat gemaakt in de Italiaanse Affreschi studio.

De decoraties zijn binnen, buiten en zélfs op vloeren toe te passen.

Affreschi & Affreschi levert klassieke fresco schilderingen als wand of plafonddecoratie (Affreschi is het Italiaanse woord voor Fresco) maar ook levensgrote industriële murals waardoor je je bijvoorbeeld in een verlaten fabriekspand waant.

 Iedere mural is uniek en op maat gemaakt in de Italiaanse Affreschi studio op een pleisterlaag van 1mm. Het is zelfs mogelijk om aanpassingen aan het ontwerp te doen waardoor we tegemoet kunnen komen aan de meest gedetailleerde wensen van architect of decorateur.

En we kunnen ook zelf fresco's ontwerpen bijvoorbeeld de skyline van Antwerpen of elders... Alles kan zelfs met bedrijfslogo en veel meer! 

Tevens kunnen we fresco's leveren op frame als kunstwerk , uw trouwfoto, uw kleine kroost of gewoon een mooi uitzicht op pleister.

(Ideaal als geschenk)

 

Er is keuze uit meer dan 500 decoraties in diverse stijlen.We hebben voorbeeldboeken van alle collecties met echte frescostalen als voorbeeld.Op de website staat er slechts een klein deel van ons aanbod.

Prijzen op aanvraag.

  

Handmade Italian luxury

MILO MANARA COLLECTION

MILO MANARA COLLECTION

MILO MANARA COLLECTION

INNERLINE COLLECTIE

COLLECTIE STUDIO MILO

COLLECTIE SEASON ONE VINCENZO D'ALBA

CARPE DIEM COLLECTIE

3D COLLECTIE

SHADOWS COLLECTIE

ABOUT YOU COLLECTIE

STILL LOVE COLLECTIE

Juwelier Howards Brussel

Juwelier Howards Brussel

Juwelier Howards Brussel

Juwelier Howards Brussel

Demonstratie @ Affreschi & Affreschi Italy